Udostępnij ten wpis na


Będzie można zagrać w BETĘ „Jump Force” od Namco-Bandai

Mariusz ( 22 września 2018 , Newsy , PC , PS4 , Xbox One ) - 163 wyświetleń

Namco-Bandai podało nowe informacje odnośnie gry Jump Force, bijatyki w której zmierzą się postacie z różnych serii Anime.

Gra zostanie wydana w lutym 2019 roku na PC, PS4 i Xbox One w dwóch edycjach, standardowej i kolekcjonerskiej. Kolekcjonerska edycja będzie dostępna tylko na konsole, nie na PC. Będzie ona kosztowała 259 dolarów. Będzie ona zawierała kopię gry, 3cm statuetkę Luffy, Naruto i Goku, steelbooka, trzy plakaty 28x28cm z Luffy, Naruto i Goku.

Season Pass będzie można dokupić do gry i będzie on zawierał 9 dodatkowych postaci. Europejska edycja kolekcjonerska gry będzie zawierała Season Pass w cenie pakietu, amerykanie będą go musieli kupić osobno, Namco-Bandai nie podało jeszcze ceny.

Wersja BETA (Zamknięta) gry będzie dostępna dla posiadaczy PS4 i Xbox One między 12 a 14 października:

Friday, October 12
5:00 a.m. – 7:00 a.m. PDT
(2:00 p.m. – 4:00 p.m. CEST)

Saturday, October 13
8:00 p.m. – 10:00 p.m. PDT
(5:00 a.m. – 7:00 a.m. CEST)

Saturday, October 13
9:00 a.m. – 11:00 a.m. PDT
(6:00 p.m. – 8:00 p.m. CEST)

Sunday, October 14
8:00 p.m. – 10:00 p.m. PDT
(5:00 a.m. – 7:00 a.m. CEST)

Rejestracja do BETY od teraz do 7 października.

Mariusz

Autor: Mariusz

Właściciel i redaktor na portalu o grach na PC i konsole Game Site Polska. Przez szacunek dla graczy piszemy tylko o grach, obiektywnie i rzetelnie przedstawiamy informacje opierając się jedynie na faktach zaczerpniętych z wiarygodnych źródeł. W sprawie działania strony, inwestycji w portal, współpracy czy reklamy proszę o kontakt przez formularz dostępny w dziale "redakcja". Zapraszam do podsyłania swoich recenzji gier i felietonów związanych ze światem gier w dziale "dodaj wpis".


Artykuł sponsorowany

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *